sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Pitkä lauantain mäntsälään ja takaisin kotiin

Lähdettiin toiveikkaina aamulla viemään Maigaa Mäntsälään. Ajatuksena siis vaihtaa se shettisponiin. Maiga matkusti hienosti tavalliseen tapaan. Matka oli pitkä ja kerran se "riehaantui" kun heinät oli loppu : ).
Kahden ja puolen tunnin ajon jälkeen saavuimme perille. Otimme Maigan pois kyydistä ja veimme sen tarhaan syömään hetkeksi. Se oli kuin kotonaan.

Tällä välin kokeilimme shettisponia joka oli aivan huippu, parempi kuin shetut yleensä. (kuvia ponista myöhemmin). Olimme jo aivan valmiita pakkaamaan tämän herrasmiehen ja lähtemään. Sitten olikin Maigan esittelyn vuoro. Minua ahdisti suunnattomasti koska oli vieras paikka enkä juuri tunne Maigaa :D.

Mentiin samalla pellolla missä Maiga oli jo ollut ettei mene ihmettelyksi. Se oli kovin tahmea (jännitin). En meinannut saada sitä edes laukalle :DD. Noo sitten Suvi tyttönen hyppäsi selkään ja niillä meni jo hieman rennommin. Etenivät reippaasti ja meno oli mukavan näköistä.

Noo siinä sitten purettiin maigalta varusteita pois kun päätettiin että ponit vaihtuvat. Ihanaa olen aina halunnut pienen shettis palleron. Parasta oli jättää Maiga hyvään kotiin ja tietää että siitä kyllä huolehditaan :D.

Kotimatka alkoi. Meitä ahdisti kamalasti kun ei ole koskaan ollut mitään noin pientä kyydissä. Poni matkusti kiltisti koko matkan ja pysähdyttiin usein katsomaan että kaikki on hyvin. Kun päästiin kotiin muut hevoset ei edes tajunnut uutta otusta. Käytiin kyllä niitä katsomassa. No poni pääsi talliin ja odoteltiin Sakua joka ei vielä tiennyt koko ponista mitään.

No saku oli aivan innoissaan uudesta ponistaan ja nimesi tämän Mustaksi (miten omaperäinen nimi mustalle ponille :DDDD). Saku heti halusi kamalasti hoitaa ponia ja autoi vesien ja ruokien kanssa :D. Sanottiin että huomenna sitten jatketaan kun kello oli jo kamalan paljon.

Lisää Casperin (Mustan) kotiutumisesta myöhemmin. Ja kuvia tulee kun saan kameran käteen.

Tämän linkin takaa voi käydä lukemassa lisää Casperi ponista :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti