maanantai 8. syyskuuta 2014

Kengitystä

Tänään olikin kengityspäivä. Ensin tietenkin esittelin pikku Casperin :D.
Aloitettiin Paavon etupäästä. Olikin melkoiset sukset kaverilla. Etupää on aina ollut Paavolle hieman hankala joten tälläkin kertaa kiinnitettiin huomio leipään. Meni siis todella hyvin kun vaan keskityttiin ruokaan eikä kengitykseen. No Paavo sai tänään jo ykkösen kengät, sen verran on kavio kasvanut. Nyt ne ovat kauniit ja pyöreät.

No sitten oli vuorossa Bisse joka päätti olla hieman poni ja teki vuolusta hieman haastavaa :DDD. Hyppi pystyyn ja töni Heliä pyllyllään. Mutta hetkittäin poni käyttäytyi niin hyvin että päästiin kehumaan. Päätettiin ottaa komen viikon päästä etupäätä uudestaan kun ei voi paljoa ottaa kerralla ja tälläkin ponilla melkoiset sukset :DD.

Vielä oli vuorossa Paavon takapää, joka sujuikin jo ongelmitta :). Taakse Paavo sai myös ykköset jalkaan.
Paavon kanssa katsellaan kengitystä 6 viikon päästä uudestaan.

Menin sitten ratsastamaan Paavolla, mentiin kentällä vaikka olisi mahdollisuus mennä sänkkärillekkin. En vaan USKALTANU mennä kun ei ollut tallilla muita ihmisiä. Jos sattuu että Paavo villiintyy ja tipun niin on sitten ihmisiä apuna. Niin me aloiteltiin käynnissä pohkeenväistöjä molempiin suuntiin :). Meni hienosti ja tehtiin sama ravissa. Sekin sujui todella mallikkaasti. Oikeestaan Paavo tuntui nyt todella hyvältä ja tasaiselta. Se oli aktiivinen ja kuuliainen. Päätin kokeilla laukassa hieman avotaivutusta niin että mentiin loivaa kiemuraa. Jestas sehän SUJUI, Paavo yllätti mut todella. Olinhan jo päättänyt ettei tämä suju laukassa :D niin vain mentiin

Vaude.

Poni (Casper) on nyt Inkun ja Paavon kanssa metsätarhassa kun Inkeri ei voi laiduntaa. Klinikalla epäiltiin kroonista kaviokuumetta joka ei välttämättä koskaan aktivoidu. Kuullostaa minun korvaan todella hassulta mutta olkoon niin. Poni on kotiutunut todella hyvin ja huutelee kovasti Bisselle :D.

Nyt ei ole kuvia kun ei sattunut olemaan kamera mukana ja puhelimen laatu on tasoa Ö.

Palaamme huomenna kun poni pääsee taas ratsastamaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti