maanantai 19. joulukuuta 2016

voihan madot

Heips taasen!

Jouduin tekemään isoja päätöksiä alkuviikosta kun Sunnuntaina (11.12) Paavon kipuili taas.
Maanantaina varasin meille klinikka aikaa ja saatiin se heti tiistaille 13.12. Tiistaina aamulla klo 10 oli aika. Saatiin Paavo hienosti traikkuun  ja lähdettiin etuajassa klnikalle. Siellä päästiin melkein heti hoitohuoneeseen. Paitsi että hevonen löi ovella neljä jarrua päälle eikä suostunut liikkumaan. Pienen taistelun jälkeen saatiin se huoneeseen ja se oikein tärisi jännityksestä.

Ensin se tutkittiin ulkoisesti ja todettiin että kaikki ok. Sitten siitä otettiin röntgen kuvat. Hiekkaa ei löytynyt mutta pieni epäily että saattaa ehkä olla mutaa. Psyllium kuuri siis jatkuu vielä 2 viikkoa.
Noo sitten päätettiin että madotetaan ensin ja katsotaan kuinka käy.

Päästiin siis kotiin :). Lauantaina 17.12 aamulla annettiin kaikille matolääkkeet ja koko päivän tutkin tuleeko matoja. Ei näkynyt. Mutta eilen sitten niitä alkoi näkyä pieniä lähes olemattomia n.1cm pituisia vaaleita lieroja. Niitä tuli kaikilta. Tänään soitankin uudelleen ell että miten nyt toimitaan.

Toivon nyt todella että nuo lierot aiheuttivat meille mahakivut ja kaikki on kohta taas täysin normaalisti. Eilen Paavo piti jo melkein ottaa satulan alle kun ei meinannut housuissaan pysyä ulkona :) siellä se temusi ja riekkui kuin normaalisti viikon vapailtuaan. Hän siis voi hyvin ainakin toistaiseksi.

Satulan jouduin pistämään valitettavasti myyjälle takaisin kun en sitä sitten uskaltanut ostaa jos tuo hevonen nyt oikeasti pitää vaikka laittaa pois. Nyt seuraillaan ainakin siihen saakka että ollaan päästy kunnolla hommiin ja sitten aloitetaan satulan metsästys uudelleen. Ainakin tiedetään mikä sille nyt sitten sopii :D.Ainiin vielä yksi asia. Eilen näppäröisinä rakennettiin hepoille heinäastiat <3 nyt ei tarvitse maasta mupeltaa :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti