sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Ohhoh joulukuu

Niin se aika rientää ja kahden viikon päästä on jo joulu. Minulla oli ihan selkeä visio blogiin joulukalenteristakin, mutta satulan sovitus rumba + sairastelut on vienyt kaikki voimat ja ajan.

Paavo voi hyvin, toipui ähkystä noin viikon ja saikin sitten heti perään kahden viikon psyllium kuurin. Ongelmaksi sen  syöttämisessä osoittautui se että hevonen ei sitä suostunut nielemään. Kokeilin omenamehua , banaania, herkkuja ja lopulta Ellan greenlinella se meni alas :). Nyt kaikki hyvin ja Paavo on energinen (hieman liiankin) oma itsensä.

Tuossa samalla toipuillessaan me etsittiin sopivaa satulaa. Olin yhteydessä Henri De Rivelien maahantuojaan jonka kautta on monelle ongelma selkäiselle löytynyt satula. Laittelin hänelle kymmenittäin kuvia ja sieltä tuli melkein yhtä monta ehdotusta.




Meillä kävi siinä myös joustorunkoinen satula sovitteilla. Paavo ei ollut siitä juuri mitään mieltä mutta ei myöskään liikkunut sillä. Sitten mentiin taas Wintecillä johon ollaan jo niiiiin totuttu se saakin jäädä meille ikuisiksi ajoiksi <3.

Tuossa tiistaina saatiin sovitteille hdr austal joka osoittautui hyväksi ainoa mikä nyt mietityttää on sen hintalappu. Toki siinä voi leveyttä muuttaa ja sitä voi tarpeen mukaan topata. Hyviä puolia myös se että meillä jää se lanneselkä vapaaksi paineelta vaikka satula valuisi eteen.

Tässä mahan kutistus projekti jatkuu loputtomiin :/... Mikään satula ei tuossa pallossa tule paikallaan pysymään mitenkään tuo nyt ei ainakaan liiku sivuttain selässä :). Olisiko se siinä se meidän satula...

Vaatii erittäin syvällistä pohdintaa...

Olen nyt ollut tuon ähkyn jälkeen vähän varpaillani paavon juomisen suhteen. Mielestäni se juo aivan liian vähän. Sain sille melassia ja ensimmäiset vedet menikin hienosti, mutta nopeasti ilmoitti ettei aio enää juoda moista moskaa ja heitti ämpärin karsinan lattialle :/. Nyt se on saanut ruokansa turvotettuna ja sinne on myös lisätty suolaa lisäämään janon tunnetta. Olen aina sille tarjoillut vettä mentäessä ja tultaessa ja hösöttänyt muillekkin että juottakaa sitä, (koskahan niillä menee hermo).

Nyt aletaan pikku hiljaa kelien salliessa taas treenailemaan ja ensi vuodelle pitäisi ottaa taasen maneesi varaukset. Kisoja suunnitellaan sitten kevväämmällä.  Nyt meidän kehitys on siinä pisteessä että HeA kotona ei ole ongelma nimittäin väistöt sujuu niin käynnissä kuin ravissakin. Tosin pylly on mennyt niiden opettelusta aivan jumiin ja hierojaa odotellaan :D.

HUH nyt oli epäselvä rikkonainen päivittely mutta oli niin paljon asiaa mitkä piti suhteuttaa pieneen tilaan. Harmittaa että se joulukalenteri nyt jäi mutta ehkä ensivuonna :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti