keskiviikko 16. syyskuuta 2015

voihan kengät

Paavo herra päätti ottaa lomaa itelleen ja irrottaa etukengät jaloistaan. No ilman kenkiähän ei voi kävellä kun sattuu jalkoihin. Emme siis ole ratsastelleet viikkoon. Eilen herra päätti irrotella ja tykitteli laitumessa meneen. Oli kylläkin kovin epäpuhdasta menoo mutta kun piti riehua :D.

Torstaina tulee aamusta kengittäjä niin päästään harjoittelemaan HeB ratoja. Onneksi meidän "oma" kengittäjä palaa äitiyslomalta niin saadaan taas kaikki kuntoon.

Aamu ja Bisse on ahkerasti reenannu kisoihin ja niillä taitaa mennä kaikista hienoiten. Kulmat on mahtavia, ajotukset täsmällisiä. Se on niin helpon näköstä että meille muille alkaa tulemaan suoritus paineita. Selvä voittaja ratsukko.
Aamu kylläkin omaa perus suomalaisen luonteen ja on sitä mieltä että paremminkin voisi mennä.

Inkku on hieman epäpuhdas edelleen, hieman jo parempi kuin mitä on ollut. Erittäin jäykkä ja tahmea. Ratsastelin sillä eilen ja tuntui siltä kuin valuisin kaulaa pitkin maahan. Selkä pitäisi saada käyttöön ja nassua hieman ylemmäs. Mutta ehkä se siitä pikku hiljaa kuntoutuu. Etupainoinenhan tuo on aina ollut, mutta ei noin paljoa.

Muru on kanssa treenannut kisoihin, mutta ikävä kyllä siltäkin puuttuu kenkä ja ontuu. Kai me joudutaan kohta meneen Lauran kanssa keppihevosilla rataa kun omat hepat vaan irrottelee kenkiään.

Ruusukkeet on itse tehtyjä ja niistä hieman kuvaa (kesken)

Noissa meni kivasti 12h kun niitä väsäili :D vielä puuttuu takaosan pahvit, kiinnikkeet ja etuosan pahvit.
Talviaitoja pitäisi taas alkaa rakentelemaan, mutta ei olla saatu aikaiseksi. Purua ja heinääkin pitäisi hommata niin saisi hepsut talliin. Paavolta lähtee karvat heti kun pääsevät talliin nukkumaan. Nyt
ovat vielä yötä päivää laitumessa :).

Palaan asiaan taas kun keksin juttuja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti