perjantai 18. syyskuuta 2015

Ihanaa

Eilen pääsin pitkästä aikaa Paavon selkään, kun saatiin kegät takaisin jalkaan. Olin ihan varma että viikon loma on tehnyt tehtävänsä ja istun tikittävän aikapommin selkään. No Tämä ajatus katosi hetkessä, hevonen oli ihanan energinen ja innoissaan kun pääsi taas hommiin. Alkuun meno oli todella jäykkää, ei oikein tahtonut liikkua takaa asti. Tehtiin sitten hieman kokoamisia ja sain hevosen kulkemaan läpi selän melko nopeasti. No sitten aloin hieman availemaan edestä ja mentiin keskiravia lävistäjällä, parin laukkarikon jälkeen sieltä irtosi mitä hienoin ravi :D.
toissa talven kuvia?

Kuitenkin ennen kuin lähdettiin huomasin vasemmassa kainalossa hiertymän joka oli vereslihalla. Putsasin sen ja laitoin tervaspraytä, alku ratsastuksessa se kuitenkin haittasi Paavoa, mahtoi olla hieman kipeä. Tätä nyt hoitelen sitten aktiivisesti ja koitan ratsastaa sen mukaan miten haava antaa kivulta myöden.

Myös neiti Muru neiti päätti aloittaa kiiman kun pääsi Paavon kanssa samaan laitumeen. HUOH
Miten voikaan pieni ruunan rupsukka seota niin paljon, ei toivoakaan että saisin sen kiinnostumaan mistään jos Muru sattuu huutamaan tai hörisemään. Lähekkäin niitä ei voi ollenkaan pitää ettei satu (lähinnä ihmisiä). No Bisse on kovin suivaantunut että hänen tammaansa tullaan kosiskelemaan ja koittaakin aina ajaa Paavon ja Murun erilleen. Valtakunnassa on rauhallista kun Bisse ja Muru saa syödä kaksin ja muu lauma on muualla :D.

Hassuja otuksia.

Musta ponista onkin kyselty päivitystä, koitanpas tässä viikonlopun aikana ottaa kameraa kauniiseen käteen ja kuvailla sitä nöpönassua. Tässä voin jo sen verran kirjoittaa että poni on lasten käytössä eräs Jade tyttönen sillä käy välillä ratsimassa ja siltä itseasiassa löytyykin päivitys Musta ponista.
JADENBLOGI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti