perjantai 20. syyskuuta 2013

Uusia juttuja +100 ja 1 kuvaa

Menin aamusta heti tallille, kun oli sovittu että Suvi tulee 12 aikaan ratsastaan rosella. kello tulee jo yksi eikä kuulu tyttöä. Soitan Lauralle ja kysyn onko kuullut mitään, ei ole tuli sieltä. No sitten koitan soittaa mutta ei vastausta joten ratsastin Rosen itse. Mentiin kentällä ja harjoiteltiin laukannostoja sekä mentiin hieman raviohjelmaa. Meni kaikin puolin oikein mukavasti. Alussa kylläkin hieman pöllöili kun oli mukamas pelottavia estetolppia. Ne on kyllä ollu siinä jo jonkun aikaa, mutta nyt kun ne kerran huomas niin kyllähän sitä vähän tarvii pelätä : ).

Sitten tuli Bissen vuoro. Juoksutin ponin kentällä. Ainoo että meillä oli ekaa kertaa suojat jalassa. Herra ei laittamisesta sanonut mitään ja kävelikin niiden kanssa kuin ei mitään olisi. Riimun laittokin sujuu jo ongelmitta. Juoksuttaessa oli kiltti pieni poni tavalliseen tapaansa.

Kun Bisse oli jo laitumessa kävin kokeilemassa miten mahtaa onnistua loimen pukeminen. Pelottavahan se oli, mutta kun tarpeeksi loimea ihmeteltiin niin ei se sitten niin paha ollutkaan :) Palkkioksi leipää nam nam.
Kyllähän sitä nyt ruuan eteen tekee melkein mitä vain.

EILEN:
Laura soittaa mulle että hevosilta on aitoja maassa ja Trista seikkailee ihan jossain muualla kuin missä pitäisi.
No mulla oli jo sovittua menoa joten kysyin että mahtaako Laura pärjätä. Todettiin sitten että Laura soittaa jos tuntuu ettei onnistu. Loppulta oli kaikki omissa aitauksissaan, tai siis trista oli omassa aidassa.
Bisse joka useimmiten on väärässä paikassa olikin nytten ihan omassa aidassaan. Ei ollut uskaltanut karata kun oli ollut sähkölanka maassa ja naksunut. Pisteet siis siitä Bisselle :).
 menossa hommiin























 Ja Laukkaaa :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti