lauantai 14. syyskuuta 2013

Aitoja ja Hööks

Torstaina käytiin Hööksillä ja Horzella hakemassa Bisselle satulaa ja yliremmiä.
Satuloita oli yksi 15" leveä ponisatula. Se istui muuten todella hyvin, mutta se oli yhden liian leveä.
Mahtaakohan siitä tulla hyvä jos laittaa romaanin väliin, tarvii odotella neljättä päivää koska silloin tulee heli kengittään niin voi samalla sanoa mielipiteensä :). Horzelta tarttui mukaan myös söpöt siniset suojat joista kuvia myöhemmin : D.

No Perjantaina menin aamusta heti tallille kun Roselle tuli ratsastaan Suvi. Rose osoittautui heti hankalaksi ja pöllöili omia juttujaan. Ratsastaessa kuitenkin oli ihan mukava. Tosin oikeassa laukassa hieman huomautti ulkoapujen puutteista pukilla jos toisellakin. Muuten toimi oikein hyvin. Itse ratsastin Inkulla joka oli kovin laiskalla tuulella mutta teki kiltisti työtä käskettyä.

Tänään tehtiinkin sitten urakalla aitaa hepoille kun ei ollut enää laitumessa ruokaa. Sitten hieman purettiin toisia aitoja kun naapuri tulee myrkyttään peltoa :). Hepat oli onnesta muikeena kun näkivät vihreetä. Trista ja Bisse kirmaili kilpaa aitauksia päästä päähän. Laitan huomenna kuvia jos kerkiän kuvaamaan. Nyt ollut niin paljon kaikkee ettei oikein oo kerenny :).


Jos vaikka huomenna olisi aikaa kuvailla ja juoksutella Bissee.

-saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti