torstai 26. syyskuuta 2013

aitoja

Heips!

Tänään menin aamulla heti kymmeneltä tallille kun alkaa talvi lähestyä. Aloin  siis tekemään hevosten talvitarhoja. Ensin Inkun tarhasta kaikki rautalangat ylös kun joku oli ne keväällä sinne "unohtanut". No sehän ei ollut helppo homma kun siinä kovasti kasvoi kaikkia rikkaruohoja päällä. Sain vihdoin narut ylös.
Sieltä saapuikin Essi avuksi ja aloimme yhdessä tekemään Maigalle ja Bisselle väliaikais tarhaa.
Voi sitä solmujen määrää, mutta sekin tuli valmiiksi. Sitten kokeiltiin että kiertääkö sähkö, no eipäs kierrä. Täytyy tässä päivänä jonain laittaa langat paremmin tai jopa ottaa joitakin pois.
Sitten vesien kantoa ja heinien vientiä jonka jälkeen hevoset voi siirtää omiin tarhoihinsa.

Ensin siirrettiin Maiga, Bisse ja Trista. Ne tuli oikein kiltisti ja rauhallisesti. Niiden kanssa ei ollut ongelmia. Kun sitten haettiin Rose, Inkku ja Daria niin jo oli ongelmia. Daria oli heti jo portilla varpaillaan ja Rosea kamalasti ahdisti kun kaverit oli kaukana. Inkku tuli tasaisen rauhallisesti niinkuin normaalistikkin.
Kun päästiin tallin nurkalle Rose meinas tulla niskaan kun oli jotakin mukamas pelottavaa samoin tallilla.
No tarhaan se menikin sitten kiltisti.

Tarski oli ihan stressaantunut kun kaverit oli viiden metrin päässä. Rose mökötti. Trista ja Inkku söi. Ja Maiga ja Bisse tappeli reviiristä. Että meni ihan hyvin tämä päivä.

Tänään Rose ja Bisse ainakin saa vaan muistella millaista tarhaelämä onkaan. Tosin Bisselle sekin on ihan uutta ja jännää :).



Ai niin tänään tuli postissa vihdoin sopiva satula Bisselle : ). Sen mukana tuli myös satulavöitä, vyön pidennin, huopa ja karvaromaani :). Että oikein oikein kiva päivä, vaikka hieman sateinen ja kylmä.

-saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti