perjantai 23. syyskuuta 2016

Tuntia,treeniä,kisoja

Moikka taas!

Olen nyt huonosti päivitellyt kun koneet hajoilee peräjälkeen ja kuvat on kaikki rikkinäisellä koneella tai puhelimessa (ja tekniikan ihmelapsena en oikein ymmärrä miten saan kuvat puhelimesta tänne).

Ollaan siis Paavolle nyt laitettu häntäremmi joka estää satulan valumisen eteen. Hänellä on niin pyöreä massu että vyö valuu kainaloon jonka jälkeen satula menee sinne myös. Paavo sai myös hieronnan, ensin hierottiin koko hevonen ja toisella kertaa jatkettiin pyllyn availua. Kuolain on myös vaihdettu suoraan.

Kaikki tämä vaikuttaa hevoseen positiivisesti ja hän on rento sekä yhteistyönhaluinen.

Tunneilla ollaan nyt käyty noin kuukausi 1x viikkoon. Viimeksi mentiin etu- ja takaosa käännöksiä, väistöjä, siirtymisiä ja vaihtoja. Kaikki sujui oikein mallikkaasti ja hevonen on oikein kiva ratsastaa.
Tästä suunta toivottavasti ylöspäin.

Ensiviikon sunnuntaina mennään 1-tason koulukisoihin tuohon "naapuriin". Katsotaan kuinka käy kun häntäremmiä ei saa laittaa ja hevonen joutuu kovan paineen alla suoriutumaan. Tosin ratana HeC 2 joten ei mitenkään pitäisi olla haastava, mutta kun tuosta ei todellakaan osaa sanoa :)

Tällä viikolla onkin lauantaina rallit ja sunnuntaina mennään katsomaan työmaakoppia meille varustehuoneeksi :) Wuhuu, toivottavasti se on sopivainen meille. Maanantaina taas olisi tunti jossa mennäänkin kavalletteja ja puomeja :) Olen jo aivan kauhuissani kuinka siinä mahtaa käydä, mutta onneksi tukena on tiukka täti :P

Palaan asiaan kisojen jälkeen..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti