tiistai 5. heinäkuuta 2016

laihdutus prokkis

Eilen siirreltiin hevosten laidun järjestys uusiksi :).

Tammat menivät takalaitumesta alalaitumeen. Sinne on nyt aidattu kolme sarkaa joista tammat ovat keskimmäisessä. Varsat menivät ylös Paavon ja Inkun metsäaitaukseen syömään sen jotta Pave ja inkku pääsee sinne :).

Nyt kuitenkin sää ennuste näyttää vettä vettä ja vielä vettä. Joten tässä hieman jännitää mihin kuntoon nuo laitumet menee :/
Eläimille tuo sade varmasti tekee hyvää kun ei ole paarmoja ja muita ärsyttäviä öttiäisiä, mutta maa menee taas kuraiseksi liejuksi :/.

Paavon laihdutus prokkis on edennyt siihen pisteeseen että satulassa on nyt sininen kaari (MW). Massukin on mun mielestä lähtenyt kutistumaan, mutta ikävä kyllä paino mitta näyttää edelleen 396kg niinkuin se on ollut viimeiset kauan aikaa. hyväähän siinä on se että paavo ei ainakaan ole lähtenyt lihomaan.
2014

2015


05.05.2016
Ratsastuksellisesti Paavo alkaa olemaan myös reipas ja jaksaa hienosti. Nyt olisi sitten mun vuoro saada reippautta ja jaksamista :). Eilen mentiin pieni pätkä harjoitusravissa, jouduin ottamaan jalustimet pois etten seiso niiden päällä vahingossakaan. Alkuun Paavo hieman ihmetteli mutta kun sanoin sille napakasti että nyt on sun vuoro auttaa mua ja ravata itsenäisesti niin homma alkoi sujumaan, Pienen hetken se jopa tuntui helpolta ja hevonen rentoutui. Siihen oli hyvä lopettaa sain vihdoin myös itselle onnistumisen tunteen. Tästä me pikku hiljaa noustaan ylös päin <3.

Tiedostan hyvin että valmentautuminen tekisi hyvää, mutta jotenkin ei ole aikaa nyt ollut semmoiseen. Nopeasti joudun selviytymään hommista että pääsen kotiin nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti