lauantai 2. heinäkuuta 2016

kenkiä,irtokenkiä ja vuolua

Otsikosta voikin jo päätellä paljon asioita :D.

Paavo herra on taas riisuutunut kengästään (vej) se ei meidän menoa haittaa, mutta pelkään että kavio kuluu kärjeltä liikaa :/. Keskiviikkona saatiin kengittäjä käymään laittamaan kenkä takaisin jalkaan.
Samalla katsottiin varsojen kaviot, noh noh hommastahan ei tullut yhtään mitään.

Aloitettiin tammavarsasta joka on jo 2-vuotias eli siis tätä on vuoltu joskus aikaisemminkin :D. Tämä käyttäytyi mielestäni oikein hyvin mutta kengittäjä sai juuri ja juuri vain etupään vuoltua (raspilla). Takapäätä otti yhden jalan verran ja siitäkin vain sipaisi, tämä oli kuulemma todella hankala, no ööö se seisoi lähes paikallaan (mitä nyt 2 vuotiaalta voi odottaa).

No sitten siirryttiin Repeen josta olin jo ilmoittanut että se saattaa potkia kun on ahdistunut. Etupää meni ihan oksti taas, vaikkakin tuo hieman hyppi pystyyn ja liikkui ( raspilla myös vähän sinne päin).
Takapäähän ei edes koskettu kun poni oli niin mahdoton (kun jalka nostettiin se potki jalkansa irti kengittäjältä) Nooh ensi viikolla tulee meidän oma kengittäjä katsomaan tilanteen.

Paavolle piti vielä laittaa se irtokenkä jalkaan ja totesi vielä että ompas tämä pitkässä kaviossa, öö laitettu 4 viikkoa sitten ympäri :DDD.
No kenkä laitettiin kiinni takaisin ja kengittäjä lähti kotiin.

Seuraavana päivänä (torstai) Paavolta puuttui kappas kappas vej kenkä :DDD No edelleen onneksi kengittäjä on tulossa ensiviikolla ni saadaan oikeesti jalat kaikilta kuntoon,


Repe herra onkin saanut nyt viettää laidun elämää kaverinsa kanssa, välillä käyty poneja laitumessa toki harjailemassa ja päivittäin myrkytetty ötököiltä ja ruokittu. Ensi viikolla onkin sitten Welsh Show Orivedellä jonne olemme menossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti