sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Kuraista harrastamista ja voittaja fiilistä

Torstaina mentiin Inkun ja Petran kanssa samaan aikaan ratsastamaan, syystä että ihmisen on turvallisempi mennä hämärässä lajitoverin kanssa :DDD.

Miten se nyt menikään...

Itse olen kauhusta jäykkänä kun Paavo ei enää vastustele ohjaa eikä pure kuolaimeen kiinni. Normaalisti se on ensin vastustellut sitten purrut ja sitten on tapahtunut jotain. No mutta nyt se on kokoajan kuolain tuella välillä jopa painaa ohjalle, ja minä kauhusta jäykkänä selässä odottelen mitä seuraavaksi tapahtuu. Noo ei mitään ole tietenkään tapahtunut vielä ainakaan mitään ns. possuilua,

Sain hieman jo tuntumaa turvalliseen hevoseen, kunnes Petra ratsasti liian läheltä aitaa ja näin kuinka aitalanka heilui... Ajattelin että OU FUCK nyt mennään ja sitten istuin puoli metrisessä kurassa ja hevonen villinä ja vapaana :DDD Rakkaudesta lajiin... Eihän sitä tietenkään meidän herkkä sielu voinut ymmärtää että aita lanka voi itsestäänkin heilua, vaan ajatteli toki että sieltä hyökkää tiikeri tai joku muu mörkö.

Lauantaina sitten ratsastin vasta seuraavan kerran ja se oli virhe jättää perjantai väliin.
En saanut hevosta minkäänlaiseen kontrolliin, se kyllä kääntyi minne pyysin mutta kaikki muu oli kaaosta. No ajattelin että kun teen pysähdyksiä ja peruutuksia niin sen on pakko keskittyä ja kuunnella minua. HAH siitä se vaan villiintyi enemmän, meinasin jo luovuttaa, mutta päätin kerran vielä kokeilla että miten sujuisi pohkeenväistöt. Ja tadaa hetken päästä hevonen oli avuilla ja mukana touhussa. Kun sain sitten itseni kasattua tästä kaikesta ahdistuksesta niin VOLA miten kiva hepsu mulla olikaan.

Ensin varovaisesti hieman ravailin aina niin että pääsen tarvittaessa pysäyttämään ponin aitaan jos tuntuu siltä. Niin ei kuitenkaan tarvinnut tehdä ja rohkenin alkaa ratsastamaan sitä kunnolla. En olekkaan pitkään aikaan mennyt noin kivalla hevosella <3 Love it

Pienoinen tunne skaala käytiin yhden tunnin aikana läpi :D pelkoa, ahdistusta, luovuttamista, sitkeyttä ja mahtavaa voittaja tunnetta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti