keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Hammaslääkäriä

Eilen meillä kävi Paavolla, Inkulla ja Mustalla hammaslääkäri,
Aloitettiin Paavosta joka oli kovin jännittynyt kun joutui lääkärin "vastaanotolle".
Noo rauhotettiin se ensin ihan ponin annoksella, mutta edelleen pää liikkui niin mahdottomasti joten annettiin vähän lisää. Seuraavassa hetkessä sitä pitikin jo kaksi ihmistä pystyssä ja mihä koitin parhaani mukaan töniä sitä että se pysyy pystyssä.

Noo sitten alettiin hommiin ja ell totesi että Paavolla oli ikävästi jäänyt sudenhampaasta palanen suuhun ja päätti että se pitää poistaa kun vaivaa luultavasti sitä.
Sitten puudutettiin Paavon puoli suuta ja lähdettiin poistamaan sitä pois.

On kuulemma kovin yleistä että hammas vaan "katkaistaan", Suomessa näin ei enää juurikaan tehdä, mutta ulkomailla kylläkin.

Hassua ettei tätä ole aikaisemmin huomattu. Muuten purupinnat olivat hyvässä kunnossa eikä suussa ollut raspattavaa. Luuliiasta ell huomautti mutta sanoi ettei se haittaa Paavoa jos siihen ei paina mikään suitsien osa :D.

Sovitettiin myös meidän kankisuitsia herralle ja ne sai hyväksynnän lääkäriltä. Pitää vaan olla tarkkana kun Paavolla on torahampaat ettei ne jää sinne väliin, josta voi seurata sitten vetopaniikkia.


Seuraavaksi olikin vuorossa Mustis poni jossa ei ollut myöskään mitään raspattavaa, ainoa ongelma joka meillä oli olikin sitten ponin rauhoittaminen. Jostain syystä ponilla on piikkikammo eikä anna pistää. Noo onneksi meitä oli siinä ponia pitelemässä :D


Sitten oli vuorossa Inkeri jolle ei annettukkaan paljoa rauhoittavaa kun vakuuttelin ellin että poni on hyvin kiltti ja rauhallinen luonne. Noo siellä oli hieman epätasaisuutta hampaissa ja lääkäri olikin sitä mieltä että olisi hyvä katsoa puolen vuoden päästä uudestaan, mutta jälkeen päin mietti vielä ja totesi että kyllä se voisi vuoden mennä.

Nyt Pave on viisi päivää sairauslomalla. Syöminen oli eilen illalla kovin hankalaa, mutta eiköhän se siitä lähde sujumaan. Tänään käyn katsomassa josko kaveri haluaisi kipulääkettä :).

Meillä myös kisat 28.11 joten treeniä heti kun Paavo kunnossa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti