perjantai 16. lokakuuta 2015

Ongelman ratkaisua

Eilen vaihdoin satulaan leveemmän kaaren ja istui selvästi paremmin selkään.
Hevonen oli edelleen poissa oleva kun laitoin sitä kuntoon.

Menin ratsastamaan ja mietin että voiko tämä olla meidän ongelma taas :D

Alotin siihen vaikeampaan kierrokseen eli oikeaan. OHO hevonen oli paljon parempi kuin viimeiset kaksi päivää. Ei koittanut juosta alta pois ja käveli rennommin kuin aikoihin :D.
Ravissa tuntui myös ihan hyvältä ja rennolta. Nyt teki mielellään töitä ja lähdinkin sitä volttaamaan niin saisin sitä hieman taipumaan sisäjalan ympäri. HUH paljon helpompaa kuin pariin päivään, ei siis mikään hyvä edelleenkään, mutta parempi.

Laukkakin oli melkein jo laukkaa eikä yhtään vastustellut, edelleen toki kankea ja kuollut oikealta. Kyllä se siitä. mentiin paljon ravia eteen jotta lavat aukeis ja voltteja jotta kyljet notkistuisi.
Loppuun oli niin hyvä että pääsin jo hieman kasailemaan ja kokoamaan hevosta, Se on kylläkin vielä niin rankkaa ettei menty hirveesti. En ole kolmeen viikkoon saanut  sitä kasailla kun sillä on mennyt hermo ja nyt <3

Kyllä on pienistä meidän maailma kiinni :D Lopuksi minulla oli onnellinen tuttu Paavo joka touhotti mukana. Ihanaa kun se kertoo aina jos jokin on huonosti, jää vain mun vastuulle huomioinko sen avun pyynnöt ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti