perjantai 15. toukokuuta 2015

Paavo

Ihana pikku Paavo on alkanut toimimaan pikkuhiljaa, tässä kuitenkin kuvat siitä mistä tänä keväänä aloitettiin. Talvisin herra on kovin hankala, mutta kesäisin aivan eri poni. Talven aikana poni pääsi lihomaan ja näyttääkin nyt enemmän hylkeeltä kuin hevoselta. Emme ole menossa kisoihin ennen kuin tuo maha on 100kg pienempi :D
näin leväällään on koko paketti

Kun pyydetään työn tekoa kaikki muu kiinnostaa enemmän

Ostetaan varaosina takajalat :D

Hetkittäin ihan hyvä :D

tässäkin jalat jo hieman paremmin alla

valuu herkästi pohkeentaakse ja takapään työntö häviää :/

tässä koitetaan nostaa tuota kärsää ylemmäs

ja sitten käy näin :D


Lisää vauhtia, ei vaan meinannut tulla :D

Loppuun tämmöinen söpöstely kuva
Nyt jo hieman paremmin kasassa. Laukka alkaa satunnaisesti pyörimään ja on hetkittäin kiva ratsastaa. Väsyy vaan niin herkästi ja alkaa löysäilemään. Pää painuu alas ja jalas sinkoilevat missä sattuu ja miten sattuu :/. Sitten koitan nostaa sitä kärsää sieltä ylös ja kun saan sen ylös ja jalat alle, menee kaksi askelta ja paketti leviää. Sitten aloitamme alusta :D.

Eiköhän tästä hylkeestä pian taas tule hieno ja komea sekä uljas ratsu :).

-Saara

Loppuun pakko mainita että Bisse poni menee jo todella hienoa pohkeenväistöä. Laukkaa saa kasattua ja taas levitettyä. Tekee takaosakäännökset molempiin suuntiin, (myös 12-vuotiaan vuokraajan kanssa). Asettuminen ja taipuminen on vielä hieman hankalaa mutta satunnaisesti jaksaa myös keskittyä siihen :D. Menee paremmin lasten kanssa kuin mun -.-"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti