tiistai 12. toukokuuta 2015

Muru

Noniin nyt vuorossa Muru heppa :)
Muru on arviolta 17- vuotias Wielkopolski tamma. Hän on erittäin kiltti ja osaa perusasiat ratsastuksessa. Tämä on tehnyt töitä monta vuotta ratsastuskoulussa ja nyt tulikin meille maalle eläkkeelle :D.

Laura ja Muru opettelee ratsastamaan :D
Tämä on melkoisen kiltti myös muille hevosille. Tammaksi en ole huomannut vielä mitään tamma maista :D. Kiimankin tämä esitti mutta ei se mielestäni vaikuttanut kun meidän ruuniin jotka oli sitä mieltä että aah ihana tyttö (Paavo ja Bisse).
En oikein tiedä mitä tästä kertoisin tämä on todella kiva ja kiltti. Tekee juuri niin kuin ratsastaja pyytää ja jos ei pyydä niin ei tuo mitään teekkään.

Satula tälle piti vaihtaa ja nyt kun se saa selän käyttöön niin sen liike on kuulemma hirvittävän suuri, joka oli muiden mielestä suuri jo tullessa :D. Tarvinee käydä testaamassa miltä se nyt sitten tuntuu. Paavon jälkeen ei varmaan niin miltään :).

Mielstäni tämä on juuri oikea hevonen Lauralle, turvallinen, kiltti, eikä omaa omia mielipiteitä :) Siis täydellinen täti/turva ratsu.  Saapi kysyä jos on jotain kysyttävää jotenkin en nyt osaa tästä suurempia kertoilla.
-Saara -Ensi kerralla Paavon ongelmat julkistetaan :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti