keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Paavo

Ollaan nyt päästy kunnolla ratsastelemaan pitkästä aikaa. Vaihtelevasti Paavo on herkkä ja avuilla, toisinaan taivaan linnut kiinnostaa enemmän kuin kuski kyydissä. Eilinen ratsastus oli pitkästä aikaa niin kivaa etten malttanut lopettaa. Hevonen ravasi kaunista ravia ja meni pohkeesta eteenpäin. Jäänyt hieman käsijarru päälle, jota koitetaan nyt availla.
Ollaan menty koko talvi ympyröitä ja jumppaa. Huomasin että meillä on suuria vaikeuksia suoruuden suhteen. Nyt tarvitaan apua suoristamiseen :D Harjoitellaan vielä muutamat kerrat pohkeesta eteenpäin menoa ja sitten on pakko palata väistöjen opetteluun. Väistöt jäivät pahasti kesken syksyllä.

Laukkailemaan ei olla nyt päästy kun kenttä on ollut niin märkä, mutta kun se siitä hieman kuivahtaa päästään ensin hiomaan se kuntoon ja sitten siinäkin aletaan hakemaan eri vaihteita ja kokoamisasteita :D. HUH treenin täyteinen kesä siis tiedossa.

Toivon että saisin Bissen ylläpitoon tai edes jollekkin muulle sen liikunnan niin voisin täysipainotteisesti keskittyä Paavoon ja treenaamiseen.
puh.kuva ja paavo on erittäin lihavassa kunnossa :D
Koitan saada aikaiseksi tehtyä erikoispäivityksen Murusta. Haluaisin siitä vaan ratsastus kuvia, nyt olen itse ollut aina samaan aikaan ratsimassa joten kuvaaminen on taas jäänyt :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti