lauantai 18. huhtikuuta 2015

Kevät

Ihanaa KEVÄT <3
Kuraista ja märkää. No on hieman positiivisiakin juttuja. Saatiin vihdoin meidän kentälle aidat Wuhuu! Minua hieman ahdisti että Paavo jää niihin kiinni. Menin siis taluttelemaan sitä ensimmäistä kertaa kentälle. Hän oli onnellinen kun pohja oli lanattu ja katseli ihmeissään aitoja. Ei ne kuitenkaan sitä häirinnyt kun oli niin onnellinen pohjasta. Käveli nenä maassa ja pärski, miten omituinen otus tuo onkaan <3.
13.04 Paavo lähdössä reeniin

No päästiin sitten vihdoin treenaamaan kunnolla ja tein meille kuukauden ohjelmankin valmiiksi. Ratsastin kaksi kertaa ja sain mahataudin :(. Miksi meillä ei voi koskaan olla molemmat terveenä ja kunnossa :(. Eilen (17.4) ajattelin olevani jo aivan kunnossa keskiviikkoisen mahataudin jälkeen ja menin halailemaan muruani. Tämä oli vihainen kun en ollut kahteen päivään käynyt. Oli mun tallivuoro ja olen tottunut hoitamaan velvollisuuteni vaikka pääkainalossa. En kuitenkaan jaksanut siivoilla edes karsinoita :(  Pidin taukoa ja Laura tuli pelastamaan minut ja siivosi laatikot <3

Nyt ollaan B:n kanssa käyty myös ekan kerran maastossa, josta poni nautti suunnattomasti. Tätä alamme harrastelemaan joka sunnuntai :D Emme toki yksin vaan ihana Inkku tulee meidän mukaan.
Bissen mielestä maastossa olisi ollut parasta mennä täysiä ja metsä joka on tien vieressä olisi kanssa ollut erittäin mielenkiintoinen :). Sinne hän koitti jokaisesta kääntöpaikasta. Inkku oli vähän ärsyttävä kun oli hänen mielestään hidas ja tiellä mutta lopulta jaksoi nauttia ja katsella maisemia.

Käykäähän tutustumassa uuteen Tammaan joka tuli Hönön tilalle keskiviikkona, tästä teen oman päivityksen piakkoin :DPäivteltävää olisi vielä vaikka kuinka mutta jatkan jonain toisena päivänä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti