lauantai 28. maaliskuuta 2015

Anteeksi hiljais elosta :/

Olen nyt ollut kovin kiireinen töiden suhteen. Päivä rytmini menee jota kuinkin niin että 6 ylös, 8 töihin, 14.30 tallille ja 18-19 kotiin. Sitten olenkin jo niin väsynyt että saa mennä melkein suoraan nukkumaan.

Haluatte varmasti kuulla myös ponien kuulumisia. Huomasin että Bisse syö kovin huonosti ja varasin uuden raspausajan. Pelko siitä että siellä on jotain pahasti pielessä painoi mieltäni. No sieltä sitten löytyikin vain muutama irtonainen maitohampaan palanen ja piikkejä. Hampaan palat olivat jääneet ikeniin kiinni ja tekivät varmasti kipeää.
Paavon suussa ei ollut juuri ihmeellistä sanottavaa.

No Paavo on nyt joutunut vapailemaan kun kenttä on jään alla piilossa :( Ehkä sen kanssa päästään hommiin tämän sateisen viikonlopun jälkeen. Bisse poni sen sijaan on saanut tehdä töitä koska sillä pystyy menemään missä vaan. Ollaankin menty pellolla ja tiellä mahdollisimman paljon. Raspauksen jälkeen tuntui kuin joku olisi vaihtanut ponini. B tukeutui ohjaan ja kulki pyöreänä, mitä ei ilmeisesti ole aiemmin pystynyt tekemään kipeän suun vuoksi. Poni myös laihtui kovasti kun ei onnistunut ruokailemaan normaalisti ja nyt ongelmana on satula joka valuu lavoille :( tietysti täten rajoittaa ponin liikkumista. Onneksi kesä on tulossa ja laitumella saa varmasti lisää massaa.

En vielä lähde uutta satulaa metsästämään koska poni liikkuu niin harvoin ja karvalla saan satulasta sopivamman. Toinen syy on se että pikkuponeille on kovin hintsusti satuloita myynnissä :/.

Paavo poni sai kankisuitset jotka taitaa olla liian pienet. Poskihihnat ovat siis liian lyhyet. Ne taitavat tulla pian myyntiin :)  Kysy jos tarvitset (COB)

Kuvia en saa nyt taas mistään, minulla olisi tuhat hienoa videon pätkää teille B:n menosta, mutta ne on suljetussa ryhmässä enkä saa niitä mitenkään teidän näkyviin :(Ei kommentteja:

Lähetä kommentti