lauantai 14. helmikuuta 2015

Kiirettä pitää

Moikka taas ja erittäin hyvää YSTÄVÄN PÄIVÄÄ  :DD

Aloitin työt pälkäneellä eräällä tallilla hiljattain joten aika on mennyt hevostellessa. Aamulla töihin ja töistä kotitallille ratsastelemaan ja hoitelemaan omat. Sitten onkin jo niin väsynyt että saa mennä nukkumaan.

Hieman kotitallin kuulumisia.
Ponit ovat olleet aktiivisia ja karanneet ulkoaidastaan pariinkin otteeseen. Tästä johtuen joutuivat olemaan sisällä pari päivää.  Herra Casper päättikin sitten iltana eräänä että hän ei enää ole karsinassa ja tuli sieltä ihan omatoimisesti pois.
Tässä kuva karsinan ovesta  

Nyt pikku musta saakin olla isojen tallissa, kunnes ovi saadaan korjattua. Bisse on onnellista poikaa kun saa majailla yksin navetassa. Se kun ei tunnu tykkäävän kenestäkään.

No jos sitten hieman Paavoa :D
Herralle alettiin syöttämään Tristan jämärehua jotta se saadaan pois. On nyt viikon verran syönyt peacemakeria ja mielestäni hevonen on vain rauhottunut rehun myötä :DD. Eikös yleensä pitäisi aktivoitua rehuista. No kestävyyttä on saatu hieman lisää. Eikä mua oikeastaan edes haittaa että pikku sikailut jää vähemmälle. Ratsastettavuus on nyt ok. Hevonen on todella vino ja tarvitsee tukea oikealta ja niin paljon että meinaa kunto loppu mammalta kesken :).
poneilla oli heinä verkko mutta se on jo tuhottu :D
Ainiin Volvokin päätti sitten hajota joten nyt se auto sitten vaihtui. Tilalle tuli Subarun Outback 2.0 nelikko. Ihan hyvin on kulkenut. Kovin kesyltä tuntuu vollen jälkeen mutta kaikkeen tottuu. Mahtaakohan tuo mopo olla hyvä veturi? Se jäänee nähtäväksi.

Sitten jos joku tietää hyvää (edullista) kahden hevosen telitraikkua niin oltaisiin erittäin kiinnostuneita. Nimittäin kisakalenteria aletaan kohta juuri päivittelemään, mutta meillä ei ole kalustoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti