keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Tristiina

Pitikin tässä jo eilen tehdä tämä päivitys, mutta ei jotenkin vaan jaksanut.

Tristiina
"Trista"
2008 syntynyt suomenhevos tamma.
Aloitellut raviuraansa aikoinaan. Nyt harrastelee omistajansa kanssa sekä muiden aktiivisten ratsastaja tyttösten kanssa ratsastuksen saloja.
Maanantain rallatusta.
Ratsastaessa hevonen on todella yritteliäs ja yleensä haluaa onnistua. Hevosella on riittävästi intoa opetella ratsastusta joten se on mahdollista. Toki vaatii kuskilta rautaisia hermoja ja ymmärtäväisyyttä, sekä tilanne tajua. Aluksi nuorella neidillä meinaa mennä keskittyminen kaikkeen muuhun touhotukseen, mutta kun se on rauhoittunut alkaa se keskittymään vaadittuun tehtävään.

Kesän nautinnollinen hetki
Tämä tamma joutuukin tarhaamaan tällähetkellä yksin, koska saattaa potkia. Kesällä kun sillä ei ollut kenkiä sai se laiduntaa Bisse ponin kanssa. Trista rakastaa kun sitä hoidetaan, kunhan se ei kestä aivan mahdottoman kauan. Nuorella neidillä tuntuu aina olevan kiire, vaikkei se varmaan edes itse tiedä että minne.

Trista haluaisi olla lauman johtaja ja sen takia ei tule toimeen meidän toisen tamman kanssa, joka myös on johtaja ainesta. Kun nämä kaksi ovat erillään on valtakunnassa rauha.

Jos nyt jollakin on vielä kyseisestä heposesta kysymyksiä niin rohkeasti kyselemään. Seuraavan hevoskuvauksen aiheena taitaakin olla Cassu poni josta ollaankin jo kyselty :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti