torstai 13. marraskuuta 2014

Ihana wintec

Olipas kiva huomata että Paavon pullukka on laihtunut ja samassa kiitin satulaa jossa on mahdollisuus vaihtaa leveyttä :D. Näin jo mielessäni alkavan satula rumban ja huokaisin kun ei olekkaan tarvetta.

Bisse pääsee taas harjoittelemaan ratsastuksen saloja kunhan kelit hieman paranevat. Ja nyt on pakko hieman hehkutella Paavoa joka on ollut ihan super hyvä ja herkkä. Olen jostain löytänyt kadonnen motivaation ja hevonen silmin nähden myös nauttii siitä.

Olemme kerranneet väistöjä ja peruutuksia ja pyrkineet täydellisyyteen. Mentiin pari kertaa olympialla ja tuntui kuin hevonen olisi alkanut painaa kädelle. Päätin laittaa perus kolmipalan ja vola miten kevyt jopa hieman tyhjältä tuntuvaksi hevonen muuttui :D. Asiaan voi toki vaikuttaa myös raspaus. Hevonen ei myöskään ole enää uittanut heiniä niin paljoa juomakipossaan.

Miten pienestä kaikki voikaan olla kiinni :). Toivottavasti muutkin tuskailevat ratsastajat löytävät motivaationsa ja alkavat ratsastamaan uusia kisoja silmällä pitäen.

Nyt odotellaankin parempia kelejä jotta päästään jatkamaan laukanvaihtojen opettelua sekä hiomaan väistöistä avoja ja sulkuja :D. Jännää.
Kesäinen kuva syksyn synkkyytteen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti