tiistai 28. lokakuuta 2014

Taukoa kirjoittelusta

Moikka taas, pitkän ajan jälkeen.

On ollut niin masentavaa touhuta hevosten kanssa niin en ole viitsinyt tännekkään kirjoitella. Treeni kelit on nyt vähän kortilla kun tuntuu olevan joko todella märkää jolloin kenttä ui. Toinen vaihtoehto on se että on pakkasta ja maa on niin jäässä että ei taaskaan pääse kunnolla ratsastelemaan.

Ollaankin nyt menty käynti-ravi työskentelyä ja koitettu saada täydellisiä peruutus askeleita ja siirtymisiä ravista käyntiin sekä käynnistä raviin. Paavolla alkaa kertymään energiaa ja tuntuukin melkoiselta haasteelta saada sitä edes keskittymään minuun. Herra keksii vaan omiaan, kyttäilee ja säikkyilee :/. Kun niihin ei ole mahdollisuutta menee se hyvin :).

Lauantaina päivä meni HIHSsissä ja nyt hieman tunnelmia sieltä.
Alku fiilikset oli jännittävät ja odottavat. Kun päästiin sisälle oli halli niin täynnä ihmisiä että oli lähes mahdotonta liikkua. Pistettiin myös merkille että parkkitilaa ei oltu järjestetty riittävästi :/. saimme onneksi auton kuitenkin parkkiin. Omille paikoille ohjeistettiin hienosti. Taukoja oli välissä melkoisesti ja pitkiä. mikäs sen ärsyttävämpää kuin odottelu, ihmis paljoudessa. Oli siis aivan turha haaveilla liikkuvansa mihinkään :(.

Hevoset olivat hienoja ja arvostelu mielestäni kunnossa. Suomen taso kouluratsastuksessa ei juuri silmiä hivele mutta mitä voi odottaa kun kaikki maksaa niin mahdottomasti.

Kenttä oli mielestäni liukkaan näköinen päädyistä esteillä. Rata oli todella ahtaalle tuupattu ja hevoselta vaadittiin jo paljon. Tuolla tasolla ehkä ihan ok kuitenkin. Selostus oli selkeää :).

Kaikesta huolimatta reissu oli oikein onnistunut mutta olen sitä mieltä että aivan turhaa maksaa noinkin suolaista hintaa tuollaisesta. Ehkä odotukset olivat korkeammalla kuin mitä pystyttiin tarjoamaan.  Kiitos kuitenkin järjestäjille ja kilpailijoille tapahtumarikkaasta päivästä :D

(kuvia ei ole, koska en ottanut kameraa mukaan ja puhelimella tuli melkoista suttua)

-Saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti