torstai 17. huhtikuuta 2014

Vapailua ja kengitystä

Eli nyt kun olen itse sairastellut on Paavolla ja Bissellä ollut vapaata. Sen kyllä huomaa, molemmat käyttäytyy kuin pikku siat. Tässä yks päivä kävi kengittäjä laittaan Bissen ja Paavon. No Bisse oli pikku sika ja hyppi pystyyn mutta kaveri on niin pieni ettei tuota sen suurempaa ongelmaa. Sitten oli Paavon vuoro joka oli aluksi oikein nätisti, mutta keksi sitten riuhtoa ja hyppiä pystyyn ja potkia. Laitettiin huulipuristin, mutta kaveri rimpuili aina siitä irti eikä koko touhusta tullut yhtään mitään. Päätettiin jatkaa seuraavana päivänä.

Silloin kun oli taas kengitys päivä, olin sen verran terve että pääsin ratsastamaan. Paavo tuntui siltä että se räjähtää kohta, mutta ei se käsistä lähtenyt ja kun rentoutui oli oikein miellyttävää ratsastaa :). No sitten taas vähän kengiteltiin: Ja tällä kertaa se sujui mallikkaasti. Ei ollut mitään ongelmia kun sai mussuttaa herkkuja nassuun :).

Bissekin juoksi liinassa tossa eräänä päivänä ja kaahotti niin lujaa kun pitkillä jaloillaan pääsi hyvä ettei nurin mennyt. Jaksoi ihan yllättävän kauan juosta ja lopulta jopa keskittyi mun pyyntöihin :). Loppu käynnit tehtiin yhdessä ja käytiin katsomassa pelottavaa pressua jonka Bisse jo hyvin tunsi ja oli kovin ylpeä kun ei pelännyt sitä. Mutta sitten meni sininen pakettiauto kaaaukana tiellä ja se olikin todella kamala juttu :/. Höpsöt hevoset

Toivottavasti kohta alkaisi itse olemaan siinä kunnossa että pääsee taas reenaamaan :).

Hyvät pääsiäiset kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti