tiistai 29. huhtikuuta 2014

Tilanne katsaus

Moikka taas pitkästä aikaa :D

En ole kirjoitellut kun on tuntunut siltä ettei ole mitään kerrottavaa. Nyt meillä alkaa sujua Paavon kanssa yhteistyö sen verran hyvin, että on aika kutsua paikalle joku valmentaja. Laitoinkin heti viestiä henkilölle joka on joskus aikaisemminkin pitänyt tuntia meille ja hyväksi todettu.
Toivon että valmennus onnistuisi ennen kisoja jotka ovat ensikuun loppupuolella.
Olisi silti kiva päästä starttaamaan jonnekkin ennen kotikisoja niin ei sitten jännittäisi niin kamalasti.

Bisse on sitä mieltä että mulle ei tarvitse antaa kiinni ja juokseekin mua aina karkuun. Tässä muutama päivä sitten päätin laittaa Ennan Bissen selkään ja katsoa kuinka käy. Poni oli kovin jännittynyt mutta hoisi homman hienosti ja rauhallisesti, vaikkakin kyllä oli todella varovainen. Oli lopulta kovin tyytyväinen itseensä :D. Pisteet siis pikkumiehelle ja kiitos Ennalle avusta :D.

Pesin myös Bissen hännän tässä yks päivä, en muistanutkaan kuinka vaalea se onkaan. No nyt se on taas ihan yhtä likainen, koska kaverin on pakko kakata pylly kiinni seinässä. :/ Onneks kohta on kesä ja lämmin niin voi pestä kunnolla molemmat karvamopot.

Nyt en ole kerennyt kuvailemaan mutta lupaan kuvailla tässä vapun aikaan. Laurallekkin tuli uusi karvanaama jolla on ihan mieletön luonne. Kyseessä on koira josta lisää ensi kerralla.

näkemisiin
-saara ja ponskutit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti