maanantai 27. helmikuuta 2017

Kisakauden aloitus ei onnistunutkaan

Tuli sitten taasen pieni saikkuilu tällä kertaa se ei ole hevonen vaan minä. Nimittäin tuossa taannoin sain inkulta iskun reiteen. Lääkäri totesi että siinä on ruhjevamma joka paranee aikansa. Lauantaina kävin uudelleen lääkärillä joka totesi että pakkautunutta verta on paljon edelleen ja se sulaa sieltä aikanaan. Nyt pariviikkoa rauhallista liikuntaa ilman kipua ja venyttelyä. Kuukauden päästä jalan pitäisi olla normaalissa treeni kunnossa.

Ratsastaminen on mahdotonta tällä hetkellä koska kipu on kova. Nyt on kuitenkin pari kertaa menty 15-20 min talutus ratsastaen. Eihän tuosta jalasta vielä ole ratsastamiseen ja kisatkin joudutaan nyt unohtamaan hetkeksi aikaa.

Paavo voi hyvin virkeästi ja saakin hieronnan tiistaina. Myös ihana varsamme repe voi oikein hyvin. Hän on erittäin fiksu ja ajatteleva nuori herra. <3 En malta odottaa että päästään työstämään siitä kilpuria ;)

Nyt siis saikkuillaan x aikaa jonka jälkeen katsellaan uudelleen niitä kisatouhuja. Niin turhauttavaa... Kaikki meni juuri niin hyvin :/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti