keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Hierontaa ja hevosongelmia

Maanantaina kävikin Paavolla ja Inkulla hieroja. Koko hieronnan ajan Repe varsuli nukkui karsinassa niin että kuorsaus kuului :)

Paavon oli pylly ja kaula jumissa ja niihin laitettiinkin ensin sähköä jotta lämpiävät kunnolla varmasti. Laite oli tasolla -2 ja hieroja mietti onkohan se liian lujalla, mutta uskoi että Paavo sitten pudottaa ne pois jos tuntuu pahalta.

Kaula ja pylly saatiin oksti auki, mutta lavan seutu pitäisi katsoa parin viikon päästä uudelleen. Ei uskaltanut hieroa liikaa jos siellä on tulehdus päällä. Käski laittamaan kylmää lavoille ja mobilisoimaan niveliä ennen ratsastusta. (paavolla kuulemma löysät nivelet).


No sitten Inkun vuoro. Inkulla olikin sitten enemmän jumeja... Pylly oli ainoa mikä ei ollut tällä jumissa. Selkäänsä poni ei pystynyt liikuttamaan ollenkaan ja saikin siihen heti sähköä. Tällä kertaa laite oli täysillä eikä mitään tapahtunut :/. Noo selkä saatiin paremmaksi hieronnalla mutta ei vielä täysin auki. Tällä oli myös massava kaula juntturassa mutta se saatiin hyvin auki. Akuutiksi jäi nyt tuo selkä joka tälläkin hevosella saattaa olla yksi epäpuhtaan askelluksen syy.

Repen arvostelu sunnuntailta


Kotiutuminen meni siis hienosti kuvat siis ovat Sunnuntai illasta. Yön olivatkin tallissa nukkumassa ja maanantaina vain olivat sitten tarhassa. Illasta menivät sitten takaisin laitumeen ja olivatkin siellä yötä.

Tiistai aamuna kun menin tallille niin ensimmäisenä sain pyydystää Paavon ja Repen karkureissulta. Paavo oli huudattamassa tammoja ja Repe seurasi vieressä.

Otin Paavon kiinni kun tiesin että repe jolkottaa perässä, no talutin ne sitten inkun aitaan kun se oli ehjä. Inkkukin ilmeisesti alotti kiimansa ja paavo on sitä mieltä että pikkuinen Repe vaavi on hänelle uhka. No sitten otin inkerin tallin viereen hiekka tarhaan. Hetken oli taas rauhallista.

Noo ei tätä autuutta kauaa kestänyt kun Repe jo nojui aidassa ja käveli siitä lähes läpi, ehdin juuri pelastamaan tilanteen ja sitten repe ja paavo olikin tallissa.

Hetken oli taas rauhallista ja vein inkun takaisin omaan aitaukseen ja odottelin että saan apuvoimia tallille.

No pian mikko jo saapui auttamaan ja vietiin repe ja paavo "puutarhaan", Taas oli kaikki hyvin niin kauan kunnes Inkeri lähti lenkille. Paavolla flippas totaalisesti ja hyökki varsan kimppuun kuin raivopäinen. No otettiin ne sisälle kun Paavo oli ajanut varsan aidasta läpi.

Käytiin tekemässä väliaitaa sitten peltoon jotta varsaa ei tapeta sinne. Laitettiin jo viestiä Urjalaan ystävälle että olisiko sillä varsalle kaveria lainata kun meillä "ori" hmmh sekoilee tammoista.

Että semmosta täällä :DD katellaan kuinka käy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti