lauantai 2. tammikuuta 2016

Uusi vuosi uudet kujeet

Noniin tänä vuonna ollaan jo päästy hieman käppäilemään paven kanssa. Mikko on talutellut meitä kiltisti pitkin kenttää. Paavo on nyt ollutkin rennompi kun ei jää yksin vaan saa turvaa lähellä tepsuttelevasta ihmisestä. Samalla minä saan keskittyä siihen että herra asettuu ja taipuu rehellisesti. Kovasti kylläkin koittaa huijailla ja punkea lapa edellä, kun taas se ei onnistu koittaa se driftailla perse ulkona :D onneksi hieroja on tulossa 6.1 niin saadaan jymähtänyt kaula auki. Nyt toivoisin hieman lunta jotta saataisiin tasaisempi ja joustavampi pohja. Kenttä kun on nyt jäätynyt kivi kovaksi, siinä voisi mennä hyvin vielä ravia mutta nyt ei onnistu kun herra herkkä hermo on niin pinkeä että käynnissäkin joutuu kunnolla tekemään hommia että saa ponin keskittymään.

Tänään possukka saikin vapaapäivän ja menin musta ponilla. Voi miten sielu lepäsi <3 Poni oli heti kuulolla. Alkuun piti hieman ratsastaa että sain sen kuulolle mutta kun oltiin hetki menty niin se oli taivaallinen. Täysin ohjan ja pohkeen välissä, valmis suorittamaan mitä vain keksisin pyytää.

https://www.youtube.com/watch?v=m9TQBzmr5hk&feature=youtu.be tuossa ystävämme tekemä video Meidän yhteistä taivalta tulee jo kaksi vuotta täyteen 1.2.2016 päivääkään en vaihtaisi pois, en myöskään halua tuosta luopua <3 Ihana oma mussukka, vaikkakin kovin omalaatuinen yksilö

joululahjaksi saatu uusi korvahuppu kuva 31.12.2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti