tiistai 1. lokakuuta 2013

Huippua :)

Nyt on tallilta kotiuduttu :).

Ensin ajattelin hoitaa Bissen. Hain varusteita satulahuoneesta ja päätin että laitan Bisselle uuden satulan selkään. No menin hakemaan herraa laitumesta ja se antoi hienosti kiinni ja kaikki sujui ongelmitta. Kunnes Maiga käänsi perseen Bisseen päin ja latas :O. No tästä selvittiin säikähdyksellä ja mitään ei sattunut.

Harjailin ja putsailin siinä sitten ponia ja herra seisoi niin hienosti :). Tuli satulan vuoro ja poni vaan seisoo :). Tämä siis kovin epätavallista, koska aina koittaa paeta jonnekkin. No sitten ponilla oli satula selässä ja suitset päässä. Sehän näyttää ihan ratsulta. Ajattelin että se sinkoaa viimeistään kun lähdetään liikkeelle, mutta ei herra kävelee kuin hänellä olisi aina ollut satula selässä :). Onnistui myös ravit ja laukka. Olin kovin tyytyväinen herran suoritukseen. Myös riisuminen sujui upeasti. Hyvä Bisse :).

No sitten tuli Rosen vuoro päästä töihin. Tuli ja käyttäytyi oikein kiltisti. Meni ratsastettaessakin jotenkin omituisen hyvin, tosin kovin jäykästi. No kun oltiin hetki menty tuli Laura kentän laidalle katsomaan ja sanoi että on kovin jäykkä Rosen oikea takajalka. Siinä on vanha vamma joten vaivaa sillon tällön. Voi olla että johtuu kylmästä ja siitä että siltä puuttuu kenkä. Tarvii nyt seurata lähteekö se siitä vetreytymään vai mitä tapahtuu.

Sellaisia juttuja tänään :)

-saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti